Uthyrning


Jag heter Lisbeth Caous och är gift med Ronald och vi bor på Hälsö. Vi bor i huset Anneborg, där jag hyr ut en lägenhet som ligger på övervåningen. Du kan se interiörbilder och lite andra bilder från omgivningarna i högermenyn. Mina stora intressen tror jag ni kan gissa, när ni tittar på bilderna - de är Bohusläns vackra kust, mitt hus och hem och trädgården. Jag tycker att min uthyrningsverksamhet är en trevlig hobby, som skapar nya kontakter med spännande människor. Många vill dock återkomma och jag brukar därför ge mina gamla besökare en förturschans att boka. Du kan du läsa mer om uthyrningen av den lägenhet vi har i övervåningen på vårt skärgårdshus längre ner på sidan.

Hoppas vi ses på Hälsö!

Hyr ett paradis!

Lägenheten vi hyr ut har havsutsikt åt flera håll och jag hyr ut veckovis (sön - sön) eller del av vecka. Den är lämplig för t ex släktkalas, tjejträffar eller om du och familjen vill ha ett avkopplande miljöombyte. Söker du ett läge med max två minuters promenad till morgondoppet har du hittat det. 

Titta på ett bildspel show 

Lägenheten ligger på övervåningen i ett klassiskt skärgårdshus, Anneborg, i ett kulturbevarandevärt område på den gamla genuina delen av Hälsö. Till lägenheten hör en stor balkong i söder/västerläge samt en altan i markplan med grillplats i anslutning till altanen. Lägenheten har egen entré och egen parkeringsplats samt wifi.

Lägenheten är öppen och ljus med tre sovrum och ett stort vardagsrum. Badrummet har dusch, är helkaklat, ljust och fint. Köket är toppmodernt, med diskmaskin, kyl, frys och micro samt spis med varmluftsugn. Köket är välutrustat med husgeråd och jag ser till att de vanligaste förbrukningsartiklarna finns när ni kommer. För kyliga kvällar finns en braskamin och en 42" TV med tillhörande DVD och Apple TV. 

Vill du se vilka förbrukningsartiklar som finns hittar du dem här:
https://www.dropbox.com/s/803339g746irowq/f%C3%B6rbrukningsvaror.pages?dl=0

Lägenheten är lämplig för upp till 8 personer. Sovplatserna är fördelade enligt följande:
Sovrum 1: Dubbelsäng 180 cm.
Sovrum 2: Dubbelsäng 160 cm.
Sovrum 3: Säng 120 cm samt spjälsäng.
Vardagsrum med två bäddsoffor med två bäddar i varje.
I högerkanten hittar du fler bilder på Skärgårdshuset Anneborg.
Rökning inomhus är inte tillåtet och djur endast efter särskild överenskommelse.

Har du frågor eller vill hyra?

Vill du komma i kontakt med mig för att fråga något eller för att boka är du välkommen att höra av dig. Mina kontaktpunkter ser du längre ner. 

Om Hälsö och norra skärgården

Till Hälsö tar du dig enkelt från Göteborg med avgiftsfri bilfärja till Hönö och sedan är det broförbindelser till Öckerö och Hälsö. Alternativt tar du direktbuss från Nils Ericsonsplatsen. Öckerö kommun är, till skillnad från många andra samhällen i Bohuslän, en levande kommun året runt. På Öckeröarna är det perfekt att cykla. Den spänstige cyklar på en timma från Göteborgs centrum, andra kan hyra cykel vi Hönö Pinans färjeläge.

På Hälsö finns ett mysigt café med minigolf och norra skärgårdens vackraste promenadslinga på ca 2.5 km, för rekreation och motion. Vill ni ha mer liv och rörelse rekommenderas en tur till Hönö Klåva, med sina charmiga butiker längs kajerna. Från Hälsö tar du dig också enkelt till Öckerös nordligaste öar (Källö-Knippla, Hyppeln och Rörö) med avgiftsfri färja.

Hälsö har också en kommunal badplats. Den är barnvänlig och tar c:a en kvart att promenera till. Inom ett par minuters promenad från Anneborg finns flera möjligheter för ungdomar och vuxna att bada från brygga och klippor.

Närheten till Göteborg och hela stadens utbud av möjligheter till nöje, shopping och rekreation gör att även lite mulna dagar kan bli spännande. De stora magneterna för barnen är naturligtvis Liseberg och Universeum, men det finns något för alla. För mer information om events rekommenderar jag en titt på www.goteborg.com. 

Läs mer eller kontakta mig

Mig når du på mail lisbeth.caous@gmail.com eller på telefon +46 706 46 17 81

Tidtabeller hittar Du på farjerederiet.se.

Läs omdömen på Airbnb

0 kommentarer:

Skicka en kommentar