söndag 1 februari 2015

Bloggen byter namn och inriktning

Ni som följt bloggen har säkert märkt av en tynande ström av nya inlägg. "Rösten från Hälsö" kom till en gång i besvikelse över Öckerö kommuns beslut att lägga ner den prisbelönta demokratisidan man hade en gång. Tanken var alltså att fortsätta debattera och tyck till om det som skedde här, kryddat med en och annan krönika och betraktelse över ölivet. Med tiden kändes det som att tapetsera om samma rum för femtioelfte gången. Hur många gånger kan man skriva inspirerat om hamnföreningens årsmöte? Det är ju inte varje gång det blir så dramatiskt som när "hela styrelsen" avgick. I varje fall tänker jag försöka att vitalisera bloggen och det med hjälp av några förändringar.

Några politiska debatter har jag inte tänkt mig. Nu för tiden sker det samtalet mest på facebook och twitter. Ni som är intresserade av att delta i den diskussionen kan med fördel följa mig där.

Stellas blogg finns kvar, men fliken "Segling" har ersatts av fliken "Uthyrning". Kära L har, när hon drar sig tillbaka från det aktiva yrkeslivet, tänkt att utveckla sin Bed & Breakfastidé och hon börjar med det här.

Evas kokvrå har ersatts med en annan matskribent, som har en egen blogg. Kolla in den. Ann är en mycket begåvad köksguru.

Välkommen tillbaka!

2 kommentarer: