torsdag 22 april 2010

Déjà vu

En granne har just påbörjat ett byggprojekt som inte står vårt eget långt efter. Det är väldigt spännande att följa. Vad har dom gjort idag? Hur har de tänkte med det här? Ungefär som ens egna tankar for igenom huvudet för ett par år sedan. Vissa dagar vågade man nästan inte åka till jobbet, för man visste att det skulle göras något kritiskt under dagen. Och allt skräp, precis som vi hade det. Vi hyrde åtta stora containrar, som vi fyllde till brädden med byggavfall. Dessutom körde vi minst 200 lass på släpkärran till sveriges vackrat belägna soptipp, på Öckerös västsida.

Huset ni ser på bilden är från förra sekelskiftet, ungefär, och det ligger ett exakt likadant mitt emot, som är nästan i originalskick och som vi tycker är väldigt vackert. Det här huset, däremot kommer att få en ganska modern gestaltning, med flackare tak och moderna mineralskivor på fasaden. Lite nyfunkis. Inte vad vi skulle gjort, men det ska bli spännande att se hur det blir.

Om ni vill se några bilder från vårt eget byggprojekt så har vår snickare och hjälte några bilder på sin hemsida. Kolla gärna in hans andra projekt också.0 kommentarer:

Skicka en kommentar