lördag 2 oktober 2010

Hälsöbo på utflykt

Kära L och jag har tagit lite ledigt för att hälsa på sonen och hans familj. Det gör vi naturligtvis med jämna mellanrum, men denna gången var särskilt efterlängtad. En "enorm" inköpsrunda har föregått resan och bilen var tungt lastad denna gång.

Orsak?

Vi har fått ett litet barnbarn. Axel har kommit och Atle har blivit storebror. Förutom presenter till storebror, som snart blir tre år, var det "massor" med mjuka paket, som kära L så klokt hade handlat. En trivselpöl - finns väl inga bebisar som inte har? Axel har en nu i vart fall.
Axel, tre veckor. Vad rör sig bakom den blicken?
När Atle föddes var vi på plats dagen efter, men den här gången var vi lite mer försynta och tyckte att morföräldrarna kunde få en chans. Kära L hade nog ändå åkt samma sekund hon fick veta att de hade åkt hem igen. Jag tyckte att den lilla famljen kunde få ta igen sig några dagar först, men nu är vi, som sagt, här.

Hemma på Hälsö har den 1 oktober nu passerat och inlagorna till kommunen är avlämnade. Från Kwiagruppen kom ett dokument, undertecknat av drygt 70 personer. Nu återstår att se hur seriösa kommunen är med sitt löfte att ta hänsyn till våra önskemål. Det lär vi rätt snart bli varse.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar